Eneas Nett

/ Ukategorisert

Eneas har kjøpt Enegia Market Services OY og Enegia Sweden AB

more

Eneas Group Holding AS (“Eneas”) har kjøpt Enegia Market Services OY i Finland og Enegia Sweden AB i Sverige (“Enegia Market Services”).
Med disse oppkjøpene styrker Eneas sin posisjon som den ledende nordiske aktøren innen samkjøps- og energitjenester for små og mellomstore bedrifter.

Enegia Market Services er en ledende, uavhengig energitjeneste-aktør i det finske elektrisitetsmarkedet, med virksomhet også i Sverige.
Enegia Market Services har ca 14.000 små og mellomstore bedrifter som kunder, og en anslått omsetning på ca NOK 45 millioner i 2017.

I mai 2017 kjøpte Eneas også Yrittäjäin Sähkönhankinta OY, en uavhengig energitjeneste-aktør med ca 3000 kunder i det finske elektrisitetsmarkedet.

Etter disse oppkjøpene leverer Eneas energitjenester til mer enn 30.000 bedriftskunder i Norden, og håndterer innkjøp av ca. 7,0 TWh i året.

“Vi er veldig glade for å kunngjøre oppkjøpet av Enegia Market Services. Etter overtakelsen av Sähkönhankinta er anskaffelsen av Enegia Market Services et naturlig neste steg for Eneas-konsernet, som allerede har sterke markedsposisjoner i Norge og Sverige. Vi ser frem til å samarbeide med leverandører og ansatte – nye og gamle – for ytterligere å forbedre og utvide tjenestene til våre kunder i Finland. Gjennom dette oppkjøpet styrker Eneas sin posisjon som markedsleder innen energisamkjøp og energitjenester til små og mellomstore bedrifter i Norden» sier Thomas Hakavik, Konsernsjef i Eneas Group.

“Siden vår nyetablering i Finland i 2016, etterfulgt av disse to oppkjøpene, har Eneas nå blitt markedsleder innen energitjenester til små og mellomstore bedrifter også i Finland. Vi ser frem til å utnytte vår produktplattform og nordiske posisjon ytterligere til fordel for alle våre kunder» sier Fredrik Korterud, Partner hos Norvestor Equity og Styreleder i Eneas.

For ytterligere informasjon: http://www.norvestor.com/newsroom/eneas-completes-add-on-acquisitions

Visste du at vi har en FAQ side?

Der finner du svar på de fleste av spørsmålene vi får.