Eneas Nett

/ Ukategorisert

Eneas og FUS-barnehagene inngår samarbeid

more

Eneas har inngått en avtale med FUS-barnehagene (www.FUS.no) på tjenesten Samkjøp. FUS betyr først, og i FUS-barnehagene er det alltid barna som kommer først. Det er derfor de sier at alle barn er best. FUS jobber for at alle barn skal bli den beste utgaven av seg selv, og at alle skal få utnytte sitt fulle potensial.

FUS er store, men med en liten, sentral administrasjon. Med 16 GWh og over 170 barnehager spredt over hele Norge, er det viktig for FUS å alliere seg med gode partnere. «Vi trenger en partner som har lang erfaring og inngående innsikt i kraftmarkedet, og som kan gi oss lave og forutsigbare priser til våre barnehager. Vi er trygge på at Eneas er den rette samarbeidspartneren for oss på innkjøp av kraft» sier Peter Nylund, som er CFO i FUS.

«FUS er en stor aktør, og vil være en viktig kunde for oss i Eneas. Vi ser frem til et godt og langt samarbeid, og satser på ha FUS som referanse i mange år fremover», sier Kyrre Lind-Isaksen, som er leder for salg og forretningsutvikling i Eneas.

Visste du at vi har en FAQ side?

Der finner du svar på de fleste av spørsmålene vi får.